Снимка: БулфотоИзпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че дарението, направено по-рано

...
Снимка: БулфотоИзпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че дарението, направено по-рано
Коментари Харесай

Павел Колев: Не е грешно, ако приемем дарението от Пеевски, но най-голямата помощ идва от феновете ни

Снимка: Булфото

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи, че дарението, направено по-рано към клуба от „ Интръст ”, не е нищо неприятно в световен проект и счита, че ще е от изгода след време за футболния клуб от " Герена ", написа Спортал.бг.

Колев не намира за неверно, в случай че тимът одобри тези 500 хиляди лв., само че подчертава, че най-голямата помощ идва от почитателите на тима, които са събрали над 1,5 млн. лв. в последните два месеца.

Колев добави, че има информация за още дарения, само че не разкри имената на донорите.

„ Най-големият донор на Левски са почитателите. Разбра се по целия свят. Едноличен донор е това. По-важно е, че публиката с обособяване от залъка си събра над 1,5 млн. лв. в последните два месеца. Не виждам мотив да разясняваме днешното подаяние. Като изпълнителен шеф на Левски виждам от напълно различен ъгъл на нещата. Предвид интензивността на почитателите, би трябвало да можем да се оправим така и така подаяние, само че то единствено по себе си не е нещо неприятно. Когато идва без условия и е направено с концепцията да се помогне на клуба, проблем не виждам.

Казус може да изникне, в случай че се търсят политически зависимости или сходни, а не като предпочитание да се помогне. Аз на този стадий нямам такива индикации ”, сподели Колев.

„ Не съм имал контакт с донора, а единствено с изпълнителния шеф на компанията. Трябваше да се оформи документите. Имам информации за нови дарения. Има интерес към акцията, която върви сполучливо и се надявам да има и хора, които могат да дават и повече пари. Така може да се помогне на Левски, само че може и да е контракт, а освен дарения ”, подчертава той.

" Развитие по контракти към този момент в елементи няма. Водим диалози, има интерес, в това число и от чужбина, а към този момент няколко пъти подчертах, че тези неща стават постепенно. Нямам информация за акциите и последвалите дейности. Нямам връзка с мажоритарния притежател. Наско Сираков е угрижен за бъдещето на Левски, което е разумно, откакто е голмайстор №1 в историята на клуба. Това, което си приказваме, остава сред нас. Имахме тематики за разискване и има още доста какво да се приказва. Благодарение на почитателите част от заплатите на играчите са преведени и спечелихме глътка въздух ”, сподели Колев.

„ В последните два дни не съм виждал футболистите, само че това, което знам от спортния шеф е, че тренировките вървят с готовност и няма напрежение поради безтегловността… Чисто официално играчите могат да разтрогнат умерено. Няма такива индикации към този момент, само че допускам, че в случай че това ще се случи, то ще се разбере незабавно. Разговори с играчите с изтичащи контракти не сме имали, само че говорихме за понижаване на заплатите. Не е елементарно някой да се откаже от контракта си. Само с Нуно Рейш беше по този начин, защото самият футболист не вижда вероятност в оставането си в нашия клуб. Основното решение, което би трябвало да вземем, е да разпределим дребните средства, които имаме, с цел да вършим заплащания до края на месеца. Не мога да ви кажа какъв брой време има Левски – към този момент оцеляваме, оправяме се добре. Активността на почитателите ни оказа помощ и щяхме да сме в друга обстановка. Аз приканвам хората да мислят рационално, с изключение на със сърце за ориста на Левски ”, приключи пред медиите Павел Колев.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР